Ontgoochelde Trisha breekt op drastische manier met haar ouders: “Dit voelt als rouwen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zangeres Trisha heeft volledig gebroken met haar verleden. Voor haar ouders is er geen plaats meer in haar leven. Dat vertelt ze in Dag Allemaal.

Zangeres Trisha heet nu ook officieel ‘Trisha’. In Dag Allemaal vertelt ze waarom ze tot deze beslissing is overgegaan. “Sinds vrijdag heet ik officieel Trisha Govaerts en niet langer Patricia, de naam die mijn ouders me gaven. Op termijn wil ik ook mijn familienaam aanpassen”, zegt Trisha terwijl ze trots haar nieuwe identiteitskaart toont. “Ja, ik heb mijn ouders nu echt opzijgeschoven.”

Vorig jaar had Trisha nog met een boodschap aan haar ouders op Facebook nog alarm geslagen. “Ik heb écht nood aan een reikende hand, een knuffel, en de woorden: ‘We zijn er voor jou’”. Die reikende hand is er volgens Trisha nooit gekomen. “Het enige wat ze gedaan hebben, was een priester vragen mij te bellen”, zei ze daarover.

“Ook de voorbije maanden kreeg ik geen steun van hen”, zegt ze nu. “Ik hoopte op een welgemeende knuffel van mijn vader, maar helaas. Ook voor zijn kleinkinderen is hij er niet. Hij is zelfs nog nooit met hen naar de speeltuin geweest. Kijk, om het met mij goed te maken, is het te laat, maar ik hoopte dat hij het tenminste zou proberen met zijn kleinkinderen.”

“En mijn moeder... Tja, laat ik het erbij houden dat zij een apart geval is. Mijn ouders leven nog, maar toch voelt het alsof ze er niet meer zijn en ik in de rouw ben. Dat doet me veel pijn. Niemand kan zo’n gemis invullen, zelfs mijn schoonouders niet, aan wie ik nochtans wél veel heb.”

Tags trisha r24