Dorien Reynaert en haar man komen tot een pijnlijk besef: “Wij hebben écht een probleem”
Dorien Reynaert en haar man komen tot een pijnlijk besef: “Wij hebben écht een probleem”
Foto: Instagram

In TV Familie vertelt Dorien Reynaert hoe zij deze coroneperiode ervaart. De actrice zag er aanvankelijk de voordelen van in, maar nu maakt ze zich toch veel zorgen over gevolgen op professioneel vlak.

“In ’t begin zag ik er echt de voordelen van in, van deze verplichte rustperiode. Het schonk me veel plezier om met de dieren bezig te zijn. En zonder stress eindelijk al die klusjes te kunnen doen. Super. Maar ik moet bekennen: die positiviteit is al wat afgenomen”, aldus Dorien Reynaert.

“Ik begon meer en meer te beseffen dat we op professioneel vlak écht een probleem hebben. En dat de gevolgen van deze crisis veel langer zullen aanslepen dan initieel gedacht. Dat bezorgt mij én mijn man toch wat kopzorgen.”

Samen met haar man Robin runt Dorien het evenementenbureau Atmosfeer. “En dat heeft veel meer te lijden onder deze crisis”, vertelt ze. “Al onze jobs in maart, april, mei en juni zijn geannuleerd. We hopen dus heel hard dat de zomer en het najaar op de één of andere manier kunnen gered worden. Dat er dan toch kleinere events zullen mogen plaatsvinden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.