Leah Thys geschokt door wat ze te horen krijgt: “Dit is schrikken! Wat vreselijk”
Leah Thys geschokt door wat ze te horen krijgt: “Dit is schrikken! Wat vreselijk”
Foto: VRT/Thuis

Acteur Peter Rouffaer is door het oog van de naald gekropen nadat hij besmet raakte met het coronavirus. Hij mocht ondertussen het ziekenhuis verlaten, maar is nog erg verzwakt en moet zelfs opnieuw leren stappen.

In Thuis speelde Peter Rouffaer als ‘dokter Geert’ lange tijd een koppel met Leah Thys. Zij reageert verrast wanneer TV Familie haar inlicht over Peters gezondheidstoestand. “Maar Peter toch”, reageert Leah bezorgd. “Ik wist niet dat het zó erg met hem gesteld was. Wat vreselijk!”

“Als we nog op de set hadden gestaan, had z’n nichtje Greet (Rouffaer, die Reinhilde speelt, red.) het ons wel verteld”, zegt Leah in het blad. “Dit is schrikken, hoor. Al ben ik opgelucht dat het al wat beter met hem gaat. Ja, dit doet mij iets. Peter is ook zo’n fiere man. Ik hoop dat hij snel aansterkt.”

Leah behoort zelf ook tot de risicocategorie. “Dus volg ik strikt alle regels op”, zegt ze. “Maar dan nog... Als het virus zich zo makkelijk verspreidt, heb je er soms geen vat op. Je moet maar toevallig iets aanraken waardoor je besmet raakt.”

“Bang ben ik niet echt, maar die corona stuurt wel heel ons leven in de war. En Peter... Ik ben blij dat hij een vechter is. Ik ga hem meteen een berichtje sturen. En ook via deze weg: veel sterkte, beste Peter!”, besluit Leah.

Meer nieuws

Meer nieuws

.