Gert en James stevig in de drank gevlogen tijdens ‘Gert Late Night’: “Tegen de vrijdag lag ik bijna in coma”

door: Redactie
Afbeelding bron: VIER
Gert Verhulst en James Cooke vertellen in HUMO dat ze tijdens de eerste week van het eerste seizoen van ‘Gert Late Night’ stevig in de drank gevlogen zijn. Het is een wijze les geweest.

Volgens Gert Verhulst waren hij en James Cooke er tijdens die eerste week van dat eerste seizoen nogal “overenthousiast” aan begonnen. Ze hebben die week stevig gedronken. “Ik denk dat ik tegen de vrijdag bijna in een coma lag”, zegt Gert.

“Het was net de week met Jani (Kazaltzis, red.), Kevin Janssens en Erik Van Looy. Erik was dan ook nog eens jarig. Dat zijn we gaan vieren in The Villa.”

“Drinken! Jongens, wij hebben hier gedronken”, beaamt James. “We hadden heel erg het gevoel dat we onze gasten de week van hun leven moesten geven. We lagen nooit voor drie uur in ons bed.”

“Toen we vrijdagmiddag thuiskwamen, belden we elkaar: ‘Hoe gaan we dit zes weken volhouden?’” Sindsdien springen de heren verstandiger om met hun energie. “We drinken bijna niet meer aan boord. En we eten minder”, zegt James, terwijl hij naar Gert wijst. “Allee, hij toch. Hij vermagert hier elke week een kilo.”