VTM

Axel Daeseleire terug thuis nadat hij zwaar ziek werd door corona: “Ik wil aan iedereen vragen om dit te doen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Axel Daeseleire is weer thuis nadat hij weken in het ziekenhuis lag. De acteur werd in het ziekenhuis opgenomen met het coronavirus. Tot overmaat van ramp kreeg hij er nog een longontsteking bij.

Axel Daeseleire raakte eind maart besmet. Hij stapte zelf nog naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen. “Ik heb een paar irreële weken achter de rug en ben enorm blij dat ik terug thuis ben. Ik heb nog een weg te gaan wat het revalideren betreft, maar ik kan alleen maar opgelucht zijn dat ik het ziekenhuis heb mogen verlaten”, zegt Axel in een persbericht. 

“Ik ben blij dat ik de kans krijg om mijn programma Axel Gaat Binnen nog zelf af te werken. Ik wil nu vooral de dokters en het verplegend personeel van St Vincentius enorm bedanken voor hun fantastische zorgen de afgelopen weken.” 

“En tegen iedereen in Vlaanderen wil ik nog eens benadrukken: hou je alsjeblieft aan de richtlijnen die worden opgelegd, want het coronavirus is een agressief  en meedogenloos beest. Hoe zorgzaam men ook voor mij is geweest, je wil niet meemaken wat ik de voorbije weken heb moeten doorstaan."

Volg ons nu ook Instagram!