Volgende week in Thuis: Onverwachte tegenslag bij Boowie, en Jacques is eerlijk tegen Rosa

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Volgende week krijgt Boowie een onverwachte tegenslag te verwerken. Karin en Reinhilde willen Dries nog steeds een stevig lesje leren.

Maandag 9 maart

De nieuwe mogelijkheden van de Withoeve worden door Femke op een heel speciale manier in de verf gezet. Stan weet zijn moeder te verbazen. Nancy doet haar best om werk en privé optimaal te combineren.

Dinsdag 10 maart

Bob is trots op Tamara. Karin en Reinhilde spelen het spel hard. Emma moet wegens ziekte forfait geven om te gaan werken. Joren heeft het moeilijk met de houding van Viv en krijgt goede raad van Tim.

Woensdag 11 maart

Stan komt bij Tom studeren en is tegelijk babysit voor Robin. De gezellige spelletjesavond dreigt in het water te vallen wanneer baby Leo van zich laat horen. Nancy gedraagt zich als een echte gastvrouw. Adil en Waldek hebben een ontmoeting aan de toog in Bar Madam.

Donderdag 12 maart

Simonne en Frank komen terug thuis van hun reis. Frank is eerder aan de stille kant. Stan wil zijn hart luchten en trekt opnieuw naar de psychiatrie. Jacques is eerlijk tegen Rosa. Bij Boowie krijgen ze af te rekenen met een onverwachte tegenslag.

Vrijdag 13 maart

Angèle heeft Rosa het een en ander te vertellen. Maar zal zij er oren naar hebben? Dieter geeft Nancy voorzichtig de raad om ook aan zichzelf te denken. Adil is in de wolken met z'n date en Sam krijgt een leuk cadeau.

Tags thuis