Eerste homokoppel uit 'Blind Getrouwd' stelt zich voor: Ontmoet Nick en Christophe!
Eerste homokoppel uit 'Blind Getrouwd' stelt zich voor: Ontmoet Nick en Christophe!
Foto: Medialaan

In het aankomende seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zal er voor het eerst een homokoppel in het huwelijksbootje stappen. Christophe Ramont en Nick Laenen tekenen straks voor de primeur.

Christophe Ramont (38) is al vier jaar vrijgezel. Hij is een ambtenaar bij de stad Gent en omschrijft zichzelf als “eerlijk, immer positief en enthousiast, een wereldburger, cultuurliefhebber en een foodie die zelf voor geen meter kan koken.” Zijn ideale partner is humoristisch, intelligent, heeft veel zin voor initiatief en een sterk relativeringsvermogen. Voor Kristof is trouwen heel belangrijk, want dat doe je niet zomaar: “Je gaat een engagement aan met iemand voor een lange tijd, en dat doe je hopelijk maar één keer”.

Nick Laenen (38) is een steward uit Antwerpen die zichzelf “positief, grappig, gevoelig en energiek” noemt. Door zijn onregelmatige werktijden is het echter “niet evident” om een serieuze relatie op te bouwen. Zijn ideale partner is iemand die humor heeft, met beide voeten op de grond staat, trouw is, en gelooft in de ware liefde. “Ik ben iemand die leeft volgens het uitgangspunt: je leeft maar één keer. Ik probeer alles uit het leven te halen, reis super veel, ook buiten m’n werk.”

Zeventien koppels trouwden er al in de vier voorgaande seizoenen van 'Blind getrouwd', maar nooit hadden ze hetzelfde geslacht. "Een eer", vertellen Nick en Christophe over die primeur, al hadden ze ook schrik dat ze hun onbekende echtgenoot van ergens zouden kennen.

"Héél veel schrik had ik daarvoor", lacht Christophe. "Het is een cliché dat homo's elkaar vaak kennen, maar er is toch iets van aan." Dat vindt ook Nick. "'Als het maar geen ex is van één van mijn vrienden', dacht ik. Maar gelukkig was dat dus niet het geval."

Meer nieuws

Meer nieuws

.