VTM

An Lemmens furieus: “Ik moet ervan kotsen”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Presentatrice An Lemmens heeft zich kwaad gemaakt. De aanleiding waren foto's die zij online zag verschijnen. Dat schrijft Showbizzsite. Enkele mensen hebben foto's gedeeld van zichzelf poserend bij een mooie tijger, waaronder ‘The Sky Is The Limit’-gezicht Jan Kriekels. An Lemmens is van mening dat dit absoluut niet kan.

"Van dergelijke vakantiekiekjes moet ik kotsen", schrijft An Lemmens op Instagram. "Tijgers, olifanten, leeuwen, dolfijnen en andere wilde dieren zijn geen attribuut om foto's mee te nemen, of te knuffelen of andere interactie mee te hebben. Je reinste dierenmishandeling. Dieren zijn geen toeristische attractie.”

"Weten mensen nu écht niet beter? Gaat er geen belletje rinkelen als je met een wild dier op de foto gaat? Een dier dat in z’n natuurlijke habitat geen enkele interactie met een mens zou opzoeken?", gaat An verder.

"Hoe zouden ze die dieren zo ver krijgen om dan tòch door mensen bepoteld te worden en stil te blijven liggen? Toch niet door het vriendelijk te vragen, en misschien te belonen met een snoepje zeker? Dergelijke foto’s zijn in geen enkel geval oké. Probeer het niet goed te praten, geen enkel excuus is geldig", besluit ze.

Tags an lemmens