Niels Destadsbader pakt uit met grote primeur: Dit gaat hij doen, als eerste Vlaamse artiest ooit

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In 2020 zal Niels Destadsbader geen concerten geven in het Sportpaleis. Nee, de redactie van Het Laatste Nieuws zou vernomen hebben dat hij het volgend jaar zowaar nog grootser gaat aanpakken.

Eerder deze week deed Niels Destadsbader een opvallende mededeling. De populaire zanger/presentator liet op Instagram weten dat hij in 2020 geen vervolg breit aan zijn succesvolle concertreeks in het Sportpaleis. “Dit is een beslissing waar ik lang over heb nagedacht en enkele goede redenen voor heb”, schreef hij. “Maar geen nood, ook 2020 wordt een jaar vol leuke plannen.”

Om welke plannen het precies gaat, wilde Niels nog niet verklappen. Maar de redactie van Het Laatste Nieuws vernam dat Niels volgend jaar wil optreden in de Ghelamco Arena, de thuishaven van voetbalclub AA Gent.

Daarmee zou Destadsbader een primeur op z’n naam kunnen schrijven, want het zou het allereerste popconcert ooit zijn in de Ghelamco Arena én hij wordt de allereerste Vlaamse artiest ooit met een show in een voetbalstadion.