Zijn zij dan toch opnieuw een koppel? ‘Timtation’ en Deborah hebben verrassend nieuws te melden
Zijn zij dan toch opnieuw een koppel? ‘Timtation’ en Deborah hebben verrassend nieuws te melden
Foto: Vijf

‘Temptation Island’-fans herinneren zich vast wel hoe Tim Wauters (32), oftewel Timtation, zijn lief Deborah Leemans (27) keihard bedroog met verleidster Cherish. Een huilende Deborah smeet de verlovingsring van Tim tijdens het kampvuur in de vlammen. Het was over en uit tussen hen. Maar dan toch niet definitief?

De gevoelens voor elkaar waren nooit helemaal uitgedoofd. Kort voor de zomer kwam er dan een verzoening tussen Tim Wauters en Deborah Leemans, zij het vriendschappelijk. Ze komen terug overeen, en er verschijnen regelmatig foto’s van hen samen op Instagram. Dat Tim en Deborah weer samen plezante dingen doen, is voor veel mensen een reden om te denken dat ze opnieuw een koppel zijn.

“Deborah en ik komen weer heel goed overeen”, zegt Tim voorzichtig. “En of we opnieuw een liefdeskoppel zijn... Dat nog niet, nee. Al sluit ik niet uit dat dit nog zal gebeuren. “Of Deborah mij dan alles heeft vergeven wat ik haar heb aangedaan? Euh, ja.” Voorlopig staat de relatiestatus van Deborah op Facebook nog op ‘vrijgezel’. Benieuwd of daar verandering in zal komen...

Meer nieuws

Meer nieuws

.