Erg vervelend voor de bomma uit ‘Familie’: “VTM verbiedt het haar”

bron: HLN/ GVA
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Annie Geeraerts, die al jarenlang de rol van ‘de bomma’ vertolkt in ‘Familie’, zou van VTM niet naar de talkshow ‘Gert Late Night’ mogen. Ze werd echter al aangekondigd als één van de gasten op de Evanna voor volgende week.

Normaal gezien zou Annie Geeraerts, die al jaren ‘de bomma’ speelt in ‘ Familie’, volgende week te zien zijn in de talkshow ‘Gert Late Night’ op VIER. Ze werd al aangekondigd en zou samen met Clara Cleymans en Alex Agnew op de Evanna verblijven. Zender VTM heeft echter liever niet dat ze zomaar naar de concurrentie trekt, laat Het Laatste Nieuws weten.

Een spijtige zaak, want ook de hele ploeg van ‘Gert Late Night’ keek al geweldig uit naar de komst van de actrice. “En Annie zelf had er ook al veel zin in”, vertelt woordvoerder van VIER Kristof Demasure in de Gazet Van Antwerpen.

Voor VTM zou het een kwestie van principe zijn, want de vraag werd blijkbaar nooit eerst aan de zender zelf gesteld. “VIER heeft ons deze keer géén vraag gesteld en dat is niet de manier waarop wij werken”, klinkt het.