Remco Evenepoel zwaar onder vuur: “Daarom loopt hij weg naar Monaco”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Remco Evenepoel besliste afgelopen week de relatie met zijn vriendin Oumaïma te beëindigen. De jonge wielrenner zal ook naar Monaco verhuizen.

Remco Evenepoel gaat volop voor zijn carrière. Hij brak onlangs met zijn vriendin om zich meer te kunnen focussen op het wielrennen. Vorige week liet Remco ook weten dat hij binnenkort naar Monaco zal verhuizen. “ De reacties op sociale media lopen erg uiteen. Er zijn heel wat mensen die de jongen in zijn beslissing steunen en het belang ervan inzien. “In Monaco zal hij met rust gelaten worden en zijn er veel renners met wie hij kan trainen”, reageert iemand.

Helaas krijgt Remco ook heel wat negatieve commentaren te horen. Velen zijn van mening dat de wielrenner naar Monaco trekt om aan de belastingen te ontduiken. “De volgende vedette die het grote geld ruikt en geen goesting heeft om belastingen te betalen”, klinkt het. Vader Patrick verdedigt zijn zoon in Dag Allemaal: “Voor hem spelen die fiscale voordelen geen rol”, verklaart hij. “Remco behoudt zijn domicilie in België en zal dus aan de Belgische fiscus zijn belastingen betalen.”