Remco Evenepoel zwaar onder vuur: “Daarom loopt hij weg naar Monaco”
Remco Evenepoel zwaar onder vuur: “Daarom loopt hij weg naar Monaco”
Foto: Photonews

Remco Evenepoel besliste afgelopen week de relatie met zijn vriendin Oumaïma te beëindigen. De jonge wielrenner zal ook naar Monaco verhuizen.

En toch is het al van 2012 geleden dat Laura nog eens in de Ultratop 50 stond.  "Je hoeft het mij niet te vertellen, ik weet het maar al te goed. Sinds het verdwijnen van 'Tien Om Te Zien' is het voor Nederlandstalige artiesten ontzettend moeilijk om nog in de hitlijsten te geraken", verduidelijkt de zangeres in Het Laatste Nieuws. "Met één optreden in TOTZ wist heel Vlaanderen dat je een nieuwe single had, nu zijn alleen de diehardfans op de hoogte als ik iets uitbreng."

"Bovendien: singles worden niet meer 'fysiek' uitgebracht. En als er nu één doelgroep is die dat jammer vindt, dan is het wel de onze... Mijn fans zijn geen downloaders. Die surfen niet naar iTunes of Apple Music om een single te kopen. Gevolg: zelfs gewoon de Ultratop halen is quasi onmogelijk geworden."

Laura zou dan ook liever niet hebben dat haar dochter Eliana later in de shouwbizz actief is. "Zowel Matthias als ik hebben het liever niet, daar hebben we het al over gehad. Het is vandaag zo moeilijk geworden. Ik denk dat ze beter een diploma haalt waar ze altijd op kan terugvallen. Maar als over enkele jaren blijkt dat ze talent heeft en dat ze absoluut de showbizz in wil, dan gaan we haar uiteraard ten volle steunen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.