VTM

Gunther Levi: “Heel soms wil ik afstand nemen van Peter Van den Bossche, dat geeft lucht”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Gunther Levi bereikt dit jaar een mijlpaal. Hij speelt al 20 jaar de rol van Peter Van den Bossche in ‘Familie’.

Gunther Levi moet zowat de hardst werkende mensen in showbizzland zijn want hij combineert Familie met De Romeo’s. “Er zullen er nog wel zijn met een agenda zoals de mijne, zeker?”, relativeert Gunther Levi in Dag Allemaal.

Gunther is bijzonder trots dat al 20 jaar meespeelt in ‘ Familie’.  “En of. Er zijn er maar drie die meer jaren op de teller hebben staan, denk ik. Ik verving Erik Goossens, hé. Peter werd toen opgegraven uit de doden, iedereen dacht dat hij bij een sekte was beland en zelfmoord had gepleegd. En ik mocht voor de opnamen naar de Dominicaanse Republiek. Dat was mooi meegenomen.”
(lees verder onder de foto)

#LikeMe
Gunther Levi kan je ook aan het werk zien in de Ketnetserie ‘#LikeMe’. Daar speelt hij een homo-rol met Sven De Ridder. “Grappig, want zijn goede kameraden. We kennen elkaar nog van toen we samen speelden in Echt Antwaarps Theater. Sven is een geweldig aangename collega.”

De opnames van ‘#LikeMe’ vonden vorig jaar tijdens de zomermaanden plaats. “Dat was voor een zeldzaam rustige periode. Maar ik heb dat nodig, dit soort zijstappen. Niet dikwijls, maar heel soms wil ik afstand nemen van Peter Van den Bossche. Dat geeft wat lucht in m’n carrière.”