Lauren Versnick: "Geen vijf jokes na mekaar zoals Jens, maar ik sla in al mijn impulsiviteit wel de raarste dingen uit mijn botten"

bron: Het Laatste Nieuws/Humo
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Op de MIA's verschenen Jens Dendoncker en Lauren Versnick voor het eerst als koppel. De twee hebben het uitstekend naar hun zin.

Lauren Versnick speelt ook mee in het VTM-programma 'Studio Tarara'. Sinds ze meespeelt in de serie vindt ze zichzelf ook wat wat grappig.  “Ik heb een hilarische zus die ad rem is en de beste oneliners spuit”, citeert Het Laatste Nieuws de actrice uit ’Studio Tarara’ in Humo. 

“Ik was thuis altijd de praktische doener, zij stond in voor sfeerbeheer. Maar ook op dat vlak ben ik opengebloeid op de set van ‘Studio Tarara’: ik schud misschien geen vijf jokes na elkaar uit mijn mouw zoals Jens, maar ik sla in al mijn impulsiviteit wel de raarste dingen uit mijn botten.” 

Humor
En met een vriend als Jens Dendoncker is sowieso al meer humor in je leven. “Jens heeft al een paar keer tranen gelachen met mij, waardoor ik die lade steeds meer durf open te trekken”, vertelt Lauren Versnick.

“Hij brengt mij uiteraard heel vaak aan het lachen. We waren een paar dagen geleden in Barcelona en hebben toen veel bekijks gehad: mensen op de Ramblas dachten dat we een attractie waren (lacht). We halen het onnozelste in elkaar naar boven.”