Lauren Versnick: "Geen vijf jokes na mekaar zoals Jens, maar ik sla in al mijn impulsiviteit wel de raarste dingen uit mijn botten"
PMN
Lauren Versnick: "Geen vijf jokes na mekaar zoals Jens, maar ik sla in al mijn impulsiviteit wel de raarste dingen uit mijn botten"
Foto: Photonews

Op de MIA's verschenen Jens Dendoncker en Lauren Versnick voor het eerst als koppel. De twee hebben het uitstekend naar hun zin.

Hij is net terug thuis nadat hij een maand in het ziekenhuis lag. “Vóór ik het in het ziekenhuis belandde, was ik al zwaar ziek”, vertelt Herremans in de kranten. “Ik had de griep, koorts en een longinfectie. Vandaar dat ik thuis een warmwaterkruik op me legde. Maar die kruik was blijkbaar versleten. Door de druk van het kokende water is die waterkruik ineens uit elkaar gesprongen. Al dat kokende water kwam op mijn benen terecht. Ik was helemaal verbrand.”

“Mijn benen zijn voor 90% verbrand, met tweede- en derdegraads brandwonden. Op sommige plaatsen bleken de wonden heel diep, waardoor ook een huidtransplantatie nodig was.” En een ongeluk komt nooit alleen. “Ik kreeg het zwaar te verduren en werd ook getroffen door de ziekenhuisbacterie. De verpleegster zei me nog: De meeste mensen liggen hier ofwel voor de griep, ofwel voor brandwonden, ofwel voor een infectie. Maar jij hebt het allemaal.”

Herremans blijft optimistisch, ondanks alles. "Tegenslagen zijn ondertussen de rode draad in mijn leven geworden. Maar het gaat er alleen maar om hoe je daar mee om gaat.” 

“Mijn benen moeten goed ingeduffeld blijven om infecties te voorkomen”, gaat Herremans verder. “Bewegen is ook belangrijk om de doorbloeding in mijn lichaam te blijven stimuleren. Ik ben wel voortdurend extreem aan het zweten, omdat alle pijn zich zo uit in mijn bovenlichaam. Gelukkig komt er elke dag thuiszorg bij mij langs. Ik ben vooral blij nu ik weer thuis ben, bij mijn kinderen. Over twee weken moet ik opnieuw op controle in het ziekenhuis.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.