Rachel Hazes zwaar onder vuur na getuigenis dochter Roxeanne: "Ze is een vreselijk mens"
COS
Rachel Hazes zwaar onder vuur na getuigenis dochter Roxeanne: "Ze is een vreselijk mens"
Foto: VTM

Roxeanne Hazes zien we de komende weken in 'Beste Zangers' op NPO 1. De muziek van Roxeanne stond meteen in de eerste aflevering al centraal.

Roxeanne Hazes vertelde tijdens 'Beste Zangers' ook over moeilijke momenten in haar leven. "Ik denk dat voor mij de grootste klap is gekomen op het moment dat mijn vader overleed en mijn moeder besloot om een boek te gaan schrijven en ik mijn moeder negen maanden niet bij me heb gehad", klonk het.

Die getuigenis heeft veel kijkers enorm geraakt. Verschillende mensen halen op sociale media uit naar Rachel. "Moeder denkt alleen aan zichzelf. Ze zijn hun vader kwijt en moeder gaat weg om een boek te schrijven. Bizar", citeert Mediacourant een reactie vol ongeloof. "Moeder denkt alleen aan zichzelf."

"Haar ma was te druk met de nalatenschap veiligstellen", klinkt het nog. "Zo zie je maar wat die kinderen allemaal hebben moeten doorstaan. Dat verklaart ook het gedrag van haar broertje." En: "Prachtige aflevering. Kun je toch weer zien dat die Rachel een vreselijk mens is. Roxeanne, focus je op je eigen gezin. Topvrouw."

Meer nieuws

Meer nieuws

.