Veel regen vandaag, maar er is beterschap op komst
LHX
Veel regen vandaag, maar er is beterschap op komst
Foto: Pixabay (archieffoto)

Vandaag verwacht het KMI veel regen, maar gelukkig is er beterschap op komst. De komende tijd krijgen we enkele best mooie dagen.

De dag begint vandaag zwaarbewolkt, met op veel plaatsen regen en buien, en eventueel onweer. Op sommige plaatsen kan er veel neerslag vallen.

In de namiddag trekt de regenzone echter weg naar Nederland, maar het blijft wisselend tot zwaarbewolkt met nog enkele lokale buien. De maxima liggen tussen 15 en 20 graden.

Morgen krijgen we opklaringen afgewisseld met zwaarbewolkte periodes. Er zullen enkele buien vallen, bij maximum 19 graden, wat eerder koud is voor de tijd van het jaar.

Op zondag wordt het gelukkig warmer én zonnig. In de loop van de dag verschijnen er wat meer wolken waaruit lokaal een buitje kan vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog, bij temperaturen tot 23 graden.

Ook maandag begint droog en zonnig, maar in de namiddag neemt de bewolking toe. Er is dan kans op buien of onweer. Het wordt wel een stuk warmer, tot 27 graden in de Kempen.

Op dinsdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en vallen er lokaal enkele buien, bij temperaturen tot 24 graden. Het ziet ernaar uit dat woensdag opnieuw een mooie dag wordt: het blijft overwegend droog met zon en wolken en maxima tot 25 graden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.