Big Brother Salar geeft meer duidelijkheid na 'Big Brother'-overwinning: "Deze deal had ik met Nouchine"
COS
Salar geeft meer duidelijkheid na 'Big Brother'-overwinning: "Deze deal had ik met Nouchine"
Foto: GoPlay

Drie weken geleden won Salar het tweede seizoen van (het nieuwe) 'Big Brother'. Hij ging met al het geld uit de jackpot naar huis én had al een extraatje verzameld.

Bij het spel van de gouden sleutel kreeg Salar al een geldprijs van iets meer dan 3.000 euro. Met het jackpotgeld erbij mocht Salar een cheque van 69.815 euro in ontvangst nemen.

Die cheque heeft Salar echt nog niet kunnen innen. "Nee, ik heb het nog niet gekregen", zegt Salar in 'No Biggie' aan Liese Luwel en Naomi Timmerman over zijn geldprijs. Salar zal ook wat van het bedrag moeten afstaan... aan Nouchine.

'Nouchar' had namelijk een dealtje gesloten. "Onze deal was: of shoppen, of contant. Als Nouch zou winnen, dan is voor een jongen contant makkelijker en handiger. Maar als een jongen wint, dan is shoppen handiger voor een meisje, toch?" 

"Dus wij gaan straks hierna gewoon even shoppen", merkt Salar op. En dan mag ze alles vragen wat ze wil? Salar knikt instemmend. "Nu ja, alles...", krabbelt hij meteen terug.

Niet alleen aan Nouchine zal Salar een deel van het geld 'verliezen'. De 'Big Brother'-winnaar zal er rekening mee moeten houden dat hij belastingen zal moeten betalen op zijn geldprijs. "Maar er blijft nog wel genoeg over", gelooft hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.