Salar doet verrassende onthulling: 'Aan dit programma wil 'Big Brother'-winnaar deelnemen'
COS
Salar doet verrassende onthulling: 'Aan dit programma wil 'Big Brother'-winnaar deelnemen'
Foto: GoPlay

Eind maart kwam het tweede seizoen van 'Big Brother' al na 86 dagen tot een einde. Jill Goede kreeg met Salar Abassi Abraasi een opvolger.

Salar Abbasi Abraasi ontpopte zich doorheen het programma van tactische speler tot gedoodverfde winnaar. Toen Salar op 26 maart werd uitgeroepen tot de winnaar, was dat voor veel 'Big Brother'-kijkers dan ook geen verrassing.

Salar kreeg er in geen tijd duizenden fans en volgers bij. Die liet hij maandag via Twitter vragen stellen. Zo kwam ook de vraag: "Als je de kans kreeg om aan nog een ander programma mee te doen, welk programma zou je dan willen?"

Salar komt meteen met een erg duidelijk antwoord: "Love Island". En hij heeft misschien wel geluk. Zopas werd aangekondigd dat 'Love Island' deze zomer terugkeert met een Vlaams-Nederlandse versie.

De derde editie zal exclusief te zien zijn bij Streamz. Dat schrijft HLN. Jeroen Verdick zal de avonturen van de deelnemers opnieuw aan elkaar praten. Of Holly-Mae Brood en Viktor Verhulst opnieuw zullen presenteren, is nog koffiedik kijken.

https://twitter.com/Salarrr_/status/1521241875822354434

Meer nieuws

Meer nieuws

.