Big Brother Nouchine uit 'Big Brother' doet verrassende uitspraak over breuk 'Vimi': "Vera wist van niks"
COS
Nouchine uit 'Big Brother' doet verrassende uitspraak over breuk 'Vimi': "Vera wist van niks"
Foto: GoPlay

'Vimi' was geen lang leven beschoren. Vorig weekend raakte bekend dat Vera en Dimitri niet langer een koppel zijn.

Vera en Dimitri hadden meteen een sterke klik in 'Big Brother'. Al in de tweede week van het experiment was er een eerste kus. Na hun exits zochten ze elkaar meteen op en spendeerden ze veel tijd samen. Maar het bleek toch niet te werken. Vera bevestigde zondag de breuk op Instagram Stories.

"Het is inderdaad uit tussen mij en Dimi, helaas buiten mijn weten om is dit in de media gebracht. Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte, want ik dacht oprecht de liefde gevonden te hebben", klonk het bij een terneergeslagen Vera.

De woorden 'buiten mijn weten om' vielen meteen op in het bericht van Vera. "Blijkbaar heeft Dimi een interview gedaan om te zeggen dat het gedaan was. En Vera wist van niks", laat Nouchine weten in 'MacDate' met Nick Eshuis op YouTube.

Het was dus inderdaad Dimitri die besloot om aan LoveReality te vertellen dat het voorbij was. Hij gaf toe dat het Vera was die er een einde aan had gemaakt "door gebrek aan vertrouwen" en Dimi's "jaloerse gedrag", maar hij benadrukte wel dat ze nog vrienden zijn en elkaar nog vaak zullen spreken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.