Big Brother Nawel verrast na 'Big Brother': "Nooit de kans gekregen om dit te vertellen"
COS
Nawel verrast na 'Big Brother': "Nooit de kans gekregen om dit te vertellen"
Foto: GoPlay

Nawel Seghairi is begonnen met de afleveringen van 'Big Brother' te bekijken. In de tweede week, Survivor Week, is haar iets opgevallen.

In de tweede week haalden Nawel en Tobias bij het eerste spel van Survivor Week immuniteit. Van Big Brother kregen ze te horen dat ze ook immuniteit mochten gunnen aan een andere bewoner. Ze gingen unaniem voor Nouchine. Zij moest op een bepaald uur in de tuin staan en een immuniteitsbiljet vangen.

"Oh mijn god, Nouchine. Je had hem nog gevangen ook! Ik en Tobias hebben in het huis nooit de kans gekregen om dit te vertellen, maar we hadden een geheime missie. Normaal mag je na een geheime missie de groep inlichten, alleen hebben wij dit nooit moeten doen", zegt Nawel nu op Instagram Stories.

"We wisten wanneer het gouden biljet zou vallen en op dat tijdstip moest Nouch buiten gaan staan, op deze manier gunden wij haar immuniteit. Dit even voor mijn medebewoners die dit nog steeds niet weten. Helaas pindakaas, Nouch net niet net niet...", zegt Nawel.

Het was Nouchine die het biljet als eerste aanraakte, maar uiteindelijk belandde het in Kristofs handen en kreeg hij dus immuniteit. Nu ze de beelden heeft bekeken, vindt Nawel dat niet helemaal terecht. "In mijn ogen heb je hem gewoon wel gevangen, hoor. Just sayin...", richt ze zich naar Nouchine.

Meer nieuws

Meer nieuws

.