Video Kristof uit ‘Big Brother’ wil nog wat kwijt na negatieve commentaren: “Is een gemiste kans”
WVDS
Kristof uit ‘Big Brother’ wil nog wat kwijt na negatieve commentaren: “Is een gemiste kans”
Foto: GoPlay

Maandenlang zaten Kristof en zijn medebewoners ‘opgesloten’ in het ‘Big Brother’-huis. In hun eigen bubbel was even geen sprake van sociale media en de buitenwereld. Maar wat als je dan opeens uit die bubbel wordt gehaald en geconfronteerd wordt met harde commentaren over jezelf?j

“Je ziet natuurlijk wel heel wat negatieve berichten binnenkomen. Maar ik weet wie ik ben. En sommige dingen die worden geschreven zijn te zot voor woorden”, begint ‘Big Brother’-Kristof aan Showbizz24.

“Voor de mensen die mij goed kennen en van mij houden was dat soms wel moeilijk. Ik heb ook heel weinig interactie gehad via mijn persoonlijk Instagramaccount. Ik had dat bij iemand in beheer gelaten. Die heeft er praktisch niets mee gedaan.”

“Tot mijn huidige vriendin dat overnam. Dus al die negatieve berichten zijn ook niet gecounterd. Wat er natuurlijk voor zorgt dat de mensen online niet altijd mijn échte kant hebben gezien. En dat is wel een gemiste kans”, aldus Kristof.

Heeft bepaalde kritiek jou geraakt? “Geraakt is veel gezegd, maar je vindt het natuurlijk niet leuk om te lezen dat je vrouwonvriendelijk bent of een homofoob zou zijn. Ik snap wel dat dat komt door bepaalde uitspraken die ik heb gedaan.”

“Het is dan heel simpel om een persoon dan te vereenzelvigen met zijn uitspraken desondanks dat het een bepaalde vorm van humor is geweest”, verduidelijkt Kristof zijn uitspraken. 

“Ik ben zelf iemand die heel respectvol omgaat met mensen uit alle bevolkingsgroepen. Ook in mijn dagelijks leven kom ik constant met diverse mensen in contact en om die zaken dan te lezen dat wringde wel.”

In de video hieronder vertelt Kristof zelf meer over de periode na ‘Big Brother’.

Meer nieuws

Meer nieuws

.