Kitty uit 'Big Brother' wil na kritiek op 'Vimi' wat kwijt over nieuwe relatie Dimi

door: COS
Cleo en Dimi uit 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @dimi2512

Dimitri Rodaro werd in 'Big Brother' een koppel met Vera Dijkstra. De Nederlandse maakte enkele weken geleden een einde aan de relatie.

Dimitri Rodaro heeft nu leuker liefdesnieuws, want hij heeft nu al een nieuwe vriendin. Dimi heeft zijn hart verloren aan Cleo, een 21-jarige studente rechtspraktijk. Ze leerden elkaar negen weken geleden kennen, toen Dimi bij Peter op bezoek was in Hasselt.

"Toen ik je voor het eerst ontmoette, wist ik eerlijk gezegd niet dat je zo belangrijk voor mij zou worden", schreven de tortelduifjes dinsdagavond bij een eerste foto samen op sociale media.

Toen Dimi close werd met Vera twijfelden enkele bewoners aan de oprechtheid van Dimitri. Kitty Mager was daar eentje van en ze sprak zich er bij haar exit ook over uit. Toen zowel Dimi als Kitty terug het huis in mochten als verrassing voor de vijf overgebleven bewoners, sprak Dimi Kitty aan op haar uitspraken.

Kitty laat nu ook weten wat ze denkt van Dimi's nieuwe relatie. 'Is je gegund", reageert de Nederlandse met een hartje erbij op Instagram. "Toch je gelijk gekregen", reageert een volger. Dimi apprecieert Kitty's reactie en stuurt een emoji die een kus blaast.