Big Brother Jill Goede weet wat Tobias uit 'Big Brother' meemaakt: "Heftigste vijf dagen van m'n leven"
COS
Jill Goede weet wat Tobias uit 'Big Brother' meemaakt: "Heftigste vijf dagen van m'n leven"
Foto: WVDS

Vrijdagochtend dreigde het even mis te lopen voor Tobias in 'Big Brother'. Tijdens het sporten kwam hij slecht neer op zijn enkel. Hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht. 

Vrijdagmiddag kregen de 'Big Brother'-bewoners de verlossende boodschap dat Tobias een scheurtje in zijn enkel heeft en binnenkort zal terugkeren. Hij moet eerst opnieuw in quarantaine omwille van het coronavirus.

'Big Brother'-winnares Jill Goede maakte vorig jaar iets gelijkaardigs mee. Ze kreeg hevige pijn en moest behandeld worden in het ziekenhuis. Ook bij haar bleek het mee te vallen, maar ze moest wel enkele dagen in quarantaine.

Jill kreeg destijds een grote hotelsuite. "Ze hadden mij beter in een klein hotelkamertje kunnen laten, want ik vond het doodeng die suite. Daar had ik een sudoku-puzzeltje en een paar CD’tjes zodat ik film kon kijken. Maar het waren echt de heftigste vijf dagen van mijn leven. Het was zo eenzaam daar", vertelt Jill aan LoveReality.

Jill wil Tobias graag nog een hart onder de riem steken. "Ik wil Tobias sowieso heel veel sterkte wensen. Ik hoop dat hij snel te been is en iedereen daar een poepie kan laten ruiken, ik gun het hem zo erg", besluit de winnares van het vorige seizoen.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.