Big Brother Dimitri uit 'Big Brother' lijkt Vera al vergeten: 'Op date met deze lookalike van ex'
COS

In 'Big Brother' leken Dimitri en Vera aan een mooi liefdesverhaal te schrijven. Recent sloten ze het hoofdstuk 'Vimi' echter af.

Dimitri Rodaro en Vera Dijkstra maakten het nieuws van hun breuk anderhalve week geleden bekend. Op Instagram vertelde Vera dat ze geschrokken was dat het nieuws buiten haar weten om naar buiten was gebracht.

Vera benadrukte wel dat ze in alle vriendschap uit elkaar waren gegaan. Vooral Dimi lijkt de breuk wel snel van zich te hebben afgeschud. Dimi ging deze week namelijk uit eten.

Op het eerste zicht onschuldig, tot we zien dat hij in het gezelschap van een dame is. Opvallend is dat hij zijn 'date' niet tagt. Mocht het om Vera gaan, dan zou hij haar sowieso vermelden om te tonen dat ze nog steeds bevriend zijn. Heeft hij dan toch iets te verbergen?

Reality fbi verkondigde eerder deze maand al dat Dimi het heel gezellig leek te krijgen met een zekere Cleo. Op haar Instagrampagina zien we dat ze Dimi en Peter in februari tegen het lijf liep in Hasselt.

Sindsdien volgen Dimi en Cleo elkaar ook én reageerde Dimi op een foto van haar. "Queen of the day", klinkt het. De blondine vertoont verrassend genoeg veel gelijkenissen met Vera.

https://www.instagram.com/p/Cb-fYZPInRD/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.