Big Brother 'Big Brother'-winnaar Salar geeft zijn eerlijke mening over Nawel
COS
'Big Brother'-winnaar Salar geeft zijn eerlijke mening over Nawel
Foto: GoPlay

Drie weken geleden werd Salar uitgeroepen tot de winnaar van 'Big Brother'. Hij mocht bijna 70.000 euro mee naar huis nemen.

Salar kwam het huis binnen via het datacenter, samen met Nawel. Door zich als tactische speler te profileren maakte hij zich niet sympathiek bij de kijkers en enkele van zijn medebewoners.

Ook Nawel had opgevangen dat Salar 'niet te vertrouwen' was. Het zorgde voor een breuk in het bondje dat ze samen met Nouchine hadden gesloten. Tot grote teleurstelling van veel fans.

Enkele weken na hun confrontatie leek een terugkeer van 'Nouchelar' in de maak. "Toen waren we soort van een beetje terug, het was oké, maar niet als vanouds. Bij de Love Week waren we weer oké", herinnert Salar zich bij 'No Biggie'.

Of ze nu nog steeds goed overweg kunnen met elkaar? "Sowieso, we dm'en elkaar en zo, we sturen elkaar af en toe berichten. De laatste maand was echt heel leuk. Ik heb zoveel gelachen met haar. De laatste maand hebben we het echt heel leuk gehad. We hebben zo hard gelachen. Toen was het echt weer als vanouds."

Meer nieuws

Meer nieuws

.