Big Brother 'Big Brother'-winnaar Salar doet straffe actie: "Omdat ik dit allemaal aan jullie te danken heb"
COS

Een maand geleden kwam het 'Big Brother'-avontuur na 86 dagen tot een einde. Er werd natuurlijk ook een winnaar gekozen.

Kristof, Grace en Salar speelden de finale. Het was uiteindelijk Salar die met de overwinning naar huis mocht. Hij kreeg ook een cheque van bijna 70.000 euro.

Of Salar het geld al heeft kunnen innen, is niet duidelijk. Maar Salar Abbasi Abraasi wil wel al wat terugdoen voor zijn fans. Daarom heeft hij een actie op poten gezet.

Salar organiseert een 'Jackpot Giveaway'. "Lieve volgers, ik heb dit allemaal te danken aan jullie! Dus ik ga drie keer 250 euro weggeven!", zegt Salar op Instagram.

Wat je moet doen om kans te maken, is Salar en zijn webshop UltiTeddy volgen op Instagram, het bericht liken, drie vrienden taggen en reageren waarom jij de prijs verdient. Zondag eindigt de actie.

"Wat lief dat je dit doet, zeg", reageert Kitty Mager. Kristof Timmermans probeert meteen kans te maken: "Ik zou graag 250 euro winnen, want dan zou ik veel biertjes bestellen en drinken in een hottub, samen met Salar, Dimi en Tobias."

https://www.instagram.com/tv/CclT5Y_KvTj/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.