Big Brother 'Big Brother'-romance in de maak voor Jill Goede? "Vind dit wel een leuke kippenboer voor jou"
COS
'Big Brother'-romance in de maak voor Jill Goede? "Vind dit wel een leuke kippenboer voor jou"
Foto: Play4

In 'Big Brother' kregen we met 'Vimi' een romance tussen Vera en Dimitri. Buiten het huis lijken 'Gracias' en 'Vercan' dan weer in de maak.

Naast 'Gracias', Grace en Tobias, en 'Vercan', Vera en Sercan, lijkt er zich nog een mogelijke romance te ontwikkelen. Jill Goede lijkt het de afgelopen tijd namelijk erg goed te kunnen vinden met Leroy De Rouw.

Onlangs maakten ze samen nog de Antwerpse nachtclub 'Villa' onveilig. Daarvan deelt Jill deze week een leuk kiekje op Instagram. Ze heeft daarvoor ook een speciale reden. Leroy vierde op 4 mei namelijk zijn verjaardag.

"Op de foto met deze dans koning. En laat die vandaag ook nog eens jarig zijn!", schreef Jill. "Happy bday to you! Op nog meer dansjes en drankjes." Jills volgers reageren massaal. "Hangt er liefde in de lucht?", vraagt een volger zich af. 

"Wat zijn jullie samen een leuk stel", vindt een andere volger. "Zou een leuke kippenboer voor jou kunnen zijn" en "Ik vind dit ook wel een leuke kippenboer voor jou" wordt nog gereageerd. Daarop reageert Jill met een emoji van een haan. Wordt vervolgd...

https://www.instagram.com/p/CdJN_ohsMkx/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.