'Big Brother'-fans verontwaardigd na onthulling Salar: "Echt belachelijk dat mensen dat doen"
COS
'Big Brother'-fans verontwaardigd na onthulling Salar: "Echt belachelijk dat mensen dat doen"
Foto: Instagram @bigbrothernlbe

Eind maart werd Salar Abbasi Abraasi uitgeroepen tot de winnaar van 'Big Brother'. Dat hij zou winnen, was voor velen al enkele weken voor de finale duidelijk.

In 'Big Brother' werd er een veiling georganiseerd. De bewoners moesten een persoonlijk item uitkiezen waar kijkers vervolgens op zouden kunnen bieden. De opbrengst zou naar de Vlaamse en Nederlandse voedselbanken gaan.

Dat Nawel en Salar zowat de populairste bewoners waren, bleek daar uit de waanzinnig hoge biedingen die op hun items werden gedaan. Zo werd er meer dan 10.000 euro geboden voor Salars kusjeshemd.

Het bleek echter dat er veel valse biedingen waren. Nu doet Salar op Twitter een opvallende onthulling. "Mijn overhemd is dus nooit verkocht! Vanwege de vele valse biedingen. Dus ik krijg hem weer terug", klinkt het.

Salars fans reageren verontwaardigd. "Echt belachelijk dat mensen dat doen", reageert een fan. "Bedankt aan de idioten die het verpest hebben", klinkt het bij een andere. "Wat een sukkels!"

Salar vraagt serieuze geïnteresseerden vervolgens om hem een privébericht te sturen. "Ik hoop dat er nu serieuze biedingen zijn en dat je het shirt alsnog verkoopt en de opbrengst naar de voedselbank doet, waar het eigenlijk aan toebehoorde", klinkt het bij een fan.

https://twitter.com/Salarrr_/status/1524728201007841284

https://twitter.com/Salarrr_/status/1524735487893815297

Meer nieuws

Meer nieuws

.