Familie Staat er te gebeuren in Familie: Niko krijgt schokkend nieuws te horen, Raven confronteert zijn vader met vermoeden
PMN
Staat er te gebeuren in Familie: Niko krijgt schokkend nieuws te horen, Raven confronteert zijn vader met vermoeden
Foto: Medialaan

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.

Jamila kan maar net op tijd een drama verhinderen. Hanne beseft dat ze Veronique niet alleen kan laten en zegt haar retraite naar Nepal af. De twee hebben een goed gesprek over Lars.

Vanessa krijgt een kantoorjob aangeboden, maar twijfelt. Benny probeert de situatie met Samira op te lossen, maar zij wil het er niet meer over hebben. Yoko denkt dat Cédric zich voor haar schaamt.

Ze is boos en beslist om alleen naar Wolf & Boss te gaan. Raven vindt dat Lars zich vreemd gedraagt. Alfons wil niet dat Vanessa van job verandert.

Raven denkt dat zijn vader aan het daten is, maar die ontkent in alle talen. Yoko is er zeker van dat Cédric zich voor haar schaamt. Niko komt te weten dat Sam zwaar gekwetst is.

Niko en Mieke proberen Sam moed in te praten, maar die blokt hen af. Niko krijgt een opvallende jobaanbieding. Veronique heeft opnieuw een hallucinatie.

Tegenover Hanne doet ze alsof alles goed gaat. Vanessa hakt een knoop door. Niko twijfelt nog over het aanbod dat hij ontvangen heeft. Veronique denkt dat Koen nog leeft, maar Lars probeert dat uit haar hoofd te praten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.