Familie Margot Hallemans over scène in ‘Familie’: “Uitdagend om dat een keer te doen”
COS
Margot Hallemans over scène in ‘Familie’: “Uitdagend om dat een keer te doen”
Foto: Medialaan

Margot Hallemans speelt al enkele jaren de rol van Hanne in ‘Familie’. Ze heeft momenteel een ophefmakende relatie met haar ontvoerder Tony.

Beroepsfotograaf Jos Verhoogen heeft zijn bedenkingen bij de foto van de koning. "Om geen beroepsfotograaf te zijn, is de foto vrij behoorlijk. Het is geen slechte foto, maar er zitten wat foutjes in die een beroepsfotograaf er wellicht had uitgehaald", vindt de fotograaf.

Dat Bpost voor een foto van koning Filip kiest en geen beroepsfotograaf heeft ingeschakeld, vindt Verhoogen jammer. "In een tijd waarin beroepsfotografen het steeds moeilijker hebben, gaat Bpost het beeld ook nog eens versterken dat iedereen die een camera kan hanteren een fotograaf is. Dit is natuurlijk een goedkope optie voor Bpost, nu moeten ze geen fotograaf betalen."

Koning Filip heeft weliswaar wel fotografielessen gevolgd. "Ik geef ook al jaren les en veel van mijn studenten zijn goed, maar er is nog altijd een verschil tussen iemand die als hobby foto's neemt en iemand die er beroepsmatig zijn boterham mee verdient. Jammer dat Bpost op deze manier bespaart."

Meer nieuws

Meer nieuws

.