Zo erg voor Pascal Braeckman: "Gaat nu niet meer"
LHX
Zo erg voor Pascal Braeckman: "Gaat nu niet meer"
Foto: Instagram @pascalbraeckman

Pascal Braeckman is de bekendste geluidsman van ons land. Hij werd in de programma's van Tom Waes, maar heeft de voorbije jaren ook onder andere gewerkt bij 'Château Planckaert'.

Een drastische verandering in het leven van Pascal Braeckman en zijn vrouw An: sinds kort vangen ze de kinderen van hun dochter op, als pleeggrootouders. Dat doen ze om hen stabiliteit te kunnen bieden.

Op hun leeftijd is dat geen evidentie. An heeft haar job on hold gezet om voltijds voor de kinderen te kunnen zorgen. Pascal is daardoor de enige kostwinnaar in huis geworden. "Anders kúnnen we hen zelfs niet meer opvoeden", zegt hij in Primo.

Niet alleen op hun thuissituatie én op hun financiën heeft de verandering grote impact, maar ook op hun relatie. Zo gebeurde het voordien regelmatig dat Pascal en An allebei een vrije dag hadden. "Dan probeerden we als koppel iets leuks te doen, maar dat gaat nu niet meer", klinkt het.

Gelukkig zijn er wel wat mensen waarbij ze de kinderen af en toe eens kunnen afzetten, zodat ze toch een beetje qualitytime kunnen hebben. "Soms heb ik die rust ook echt nodig, vooral na een hectische draaidag. Maar dat gaat dan niet, want het is al snel van 'bompa, bompa, bompa'", lacht hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.