Wat 'n nostalgie! Bart Peeters brengt 'De droomfabriek' terug met Gloria Monserez: Ze hebben jouw hulp nodig
COS
Wat 'n nostalgie! Bart Peeters brengt 'De droomfabriek' terug met Gloria Monserez: Ze hebben jouw hulp nodig
Foto: VRT

Heb jij een bijzondere droom die je in vervulling wil zien gaan? Dan hebben Gloria Monserez en Bart Peeters goed nieuws voor jou: in een gloednieuwe versie van 'De droomfabriek' doen ze volgend jaar op VRT 1 jouw wensen uitkomen.

Bart Peeters en Gloria Monserez hebben eerst jouw hulp nodig. Vanaf vandaag kan iedereen diepgewortelde hartenwensen, verzoekjes en kleine opkikkertjes insturen. En zoals dat gaat met dromen en fantasieën: hoe gekker, onverwachter of verbazender, hoe liever. 

Gloria Monserez was nog niet geboren toen in 1999 de stekker uit 'De droomfabriek' werd getrokken. Toch voelt ze zich de geknipte persoon om Bart versterking te bieden. "Overal waar ik kom, wil ik mensen blij maken. Ik kan misschien de wereldproblemen niet oplossen, maar een beetje geluk in het rond strooien doet ook al heel wat."

Ook Bart is er helemaal klaar voor. "Het kan gewoon niet dat mensen sinds de jaren 90 zijn gestopt met dromen. Dus we stellen hen de vraag opnieuw. En deze keer hoeven ze er zelfs niet voor naar het postkantoor. Wij hopen echt via alle mogelijke kanalen overstelpt te worden met de meest zotte voorstellen", zegt Bart.

Bart en Gloria halen voor de gelegenheid de oude vertrouwde gele briefkaart weer vanonder het stof. Maar geheel volgens de tijdsgeest hebben ze die ook voorzien van een QR-code. Stuur je filmpje, je verhaal, je droom via vrtmax.be/doemee in en wie weet wordt ook jouw droom werkelijkheid. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.