Vreselijk voor Junior Planckaert: "Het één na het ander"
LHX
Vreselijk voor Junior Planckaert: "Het één na het ander"
Foto: Showbizz24

In juni vorig jaar had Junior Planckaert een zwaar ongeval met zijn rallywagen. Hij hield er een gebroken ruggenwervel aan over.

Junior Planckaert moest maandenlang revalideren na zijn ongeval, maar toen hij eind november eindelijk weer deelnam aan een rally, crashte hij opnieuw. Dit keer gelukkig zonder grote gevolgen.

Nog steeds voelt hij zich niet honderd procent. "Er moet denk ik toch een lichte hernia ontstaan zijn in mijn nek", vertelt hij aan Story. Hij is bovendien vaak duizelig en heeft het gevoel dat er iets mis is met zijn zenuwstelsel. Enkele onderzoeken brengen binnenkort hopelijk meer duidelijkheid.

Vóór zijn auto-ongelukken, in 2021, was er uiteraard ook zijn zware ongeval met de motor. Daarbij brak hij zijn scheenbeen en scheurde hij zijn ligamenten. Achteraf ging hij door een lange en zware revalidatieperiode.

Hij heeft met andere woorden al enorm veel pech gehad, en dat beseft hij zelf ook. "Sinds dat motorongeval is het het één na het ander", klinkt het. "Ik word er natuurlijk ook niet jonger op, je breekt al eens sneller iets, of je voelt het wat meer als je valt."

Inmiddels is hij wel weer mobiel, maar lopen of ergens afspringen kan hij nog steeds niet. "Ik heb geaccepteerd dat mijn knie nooit meer honderd procent in orde zal zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.