Stress voor Zita Wauters in 'Alles in de strijd': Slotshow verloopt niet zoals verwacht
LHX
Stress voor Zita Wauters in 'Alles in de strijd': Slotshow verloopt niet zoals verwacht
Foto: Eén

Zita Wauters is één van de vrouwen die in 'Alles in de strijd' uit de kleren gaat om borstkanker in de kijker te zetten. De grote show vond dinsdagavond plaats in het Kursaal in Oostende.

Al van in oktober waren Zita Wauters en de andere zeven vrouwen bezig met de voorbereidingen voor 'Alles in de strijd'. De ontlading na hun stripteaseshow is dan ook erg groot.

"Het was megacool", vertelt ze in 'De ideale wereld'. "En het is echt wel goed gegaan, ik ben blij." Toch liep de show niet helemaal zoals verwacht. 

"Ze hadden ons gezegd dat er een black-out zou komen. Maar wij stonden daar, en dat licht bleef maar aan. Dus we bleven maar staan, en dan zijn we gewoon allemaal beginnen knuffelen in onze blote tetten", lacht ze.

Ze vermoedt dus dat het publiek alles wel héél erg goed heeft gezien. In dat publiek zaten trouwens ook haar ouders en haar oma. "Dus je hebt eigenlijk gestript voor je papa", merkt presentatrice Ella Leyers op. "Ja, dat klopt", geeft Zita Wauters met een beetje tegenzin toe.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.