Rudi Vranckx heeft verrassende beslissing genomen
PMN
Rudi Vranckx heeft verrassende beslissing genomen
Foto: Photo News

Rudi Vranckx (63) heeft een opvallende beslissing genomen. Hij trekt naar het theater. In de voorstelling ‘Kleine Helden’ zal hij persoonlijke verhalen over wat hij allemaal meegemaakt heeft als oorlogsreporter.

Rudi Vranckx heeft  een verrassende beslissing genomen. Hij heeft besloten zijn ervaringen en persoonlijke verhalen te delen op het podium van het theater.

In zijn voorstelling 'Kleine Helden' zal hij het publiek meenemen op een indrukwekkende reis door 35 jaar oorlogsverslaggeving.

De theatershow 'Kleine Helden' belicht de vele gebeurtenissen en uitdagingen die Vranckx heeft meegemaakt als oorlogsreporter. "Het is een ontdekkingsreis langs 35 jaar oorlog", licht hij toe in Story.
(Lees verder onder de foto)

"Een tocht vol verhalen, beelden, getuigenissen, herinneringen van jaren aan het front, van de val van de Berlijnse muur tot de huidige conflicten in Israël en Oekraïne. In al die jaren ben ik op zoek gegaan naar de stem van de kleine helden."

Vranckx heeft zijn hele carrière gewijd aan het vinden van de "stem van de kleine helden". Hij heeft altijd gestreefd naar het vertellen van de verhalen van de gewone mensen die dagelijks worden geconfronteerd met de gevolgen van oorlog en conflict.

In 'Kleine Helden' zal hij deze verhalen op zijn kenmerkende empathische en meeslepende manier presenteren, waardoor het publiek een dieper begrip krijgt van de menselijke aspecten van oorlog.

DECEMBER EN JANUARI IN ZALEN

De theatershow 'Kleine Helden' zal plaatsvinden in Vlaamse theaters gedurende december en januari. Het belooft een unieke ervaring te worden, waarin het publiek wordt meegenomen op een reis van 35 jaar oorlogsverslaggeving.

Het is een kans om de verhalen achter de krantenkoppen te ontdekken en een dieper begrip te krijgen van de impact van oorlog op mensenlevens.

Rudi Vranckx heeft als oorlogsreporter opmerkelijke prestaties geleverd in zijn carrière en heeft talloze prijzen en erkenningen ontvangen.

De theatershow 'Kleine Helden' belooft een krachtige en inspirerende ervaring te zijn die het publiek nog lang zal bijblijven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.