Dagelijkse Kost Plots kritiek op ‘Dagelijkse Kost’
PMN
Plots kritiek op ‘Dagelijkse Kost’
Foto: Eén

Elke werkdag is er ‘Dagelijkse Kost’ op VRT1. Jeroen Meus maakt iedereen gelukkig met lekkere gerechten. Er is nu toch plots kritiek gekomen.

Elke werkdag kunnen kijkers genieten van het populaire culinaire programma 'Dagelijkse Kost' op VRT1, waarbij chef-kok Jeroen Meus heerlijke gerechten bereidt. 

Er is nu plots kritiek ontstaan over de grappen die hij tussendoor maakt. 

Terwijl Jeroen ook handige tips deelt, vinden sommige fans dat hij zich beter zou moeten concentreren op zijn gerechten in plaats van dergelijke flauwe grapjes te maken.
(Lees verder onder de foto)

De opmerkingen over de grappen van Jeroen Meus hebben enige verdeeldheid onder zijn fans veroorzaakt. 

Enerzijds zijn er mensen die vinden dat de grapjes niet bijdragen aan het programma. "Pff, het zijn allemaal zo'n flauwe grapjes", merken enkele fans op. 

Deze groep van kijkers is van mening dat Jeroen zijn focus beter kan leggen op het bereiden van de gerechten, omdat ze van mening zijn dat niemand iets heeft aan deze flauwe mopjes.

Aan de andere kant zijn er juist fans die de grappen wel kunnen waarderen. "Het is telkens lachen", klinkt het daar. 
(Lees verder onder de foto)

Dagelijkse Kost - Jeroen Meus
VRT1

Deze fans zijn van mening dat Jeroen juist met zijn humor een positieve en luchtige sfeer creëert tijdens het koken. Ze prijzen ook de waardevolle tips die Jeroen regelmatig deelt.

Hoewel de meningen verschillen over de grappen van Jeroen, is iedereen het er wel over eens dat hij een fantastisch kok is. 

'Dagelijkse Kost' blijft nog steeds het favoriete programma voor velen, waarbij kijkers dagelijks geïnspireerd worden om zelf aan de slag te gaan in de keuken. 

Of men nu fan is van de grapjes of niet, Jeroen Meus weet ongetwijfeld zijn publiek te betoveren met heerlijke gerechten en handige tips, waardoor het programma een succes blijft.

Meer nieuws

Meer nieuws

.