Reactie Papa van Kaat en Dries uit ‘Kamp Waes’ plots onder vuur: “Degoutant”
PMN
Papa van Kaat en Dries uit ‘Kamp Waes’ plots onder vuur: “Degoutant”
Foto: VRT1

Dries (24) en Kaat Borstlap (20) hebben indruk gemaakt tijdens de finale van ‘Kamp Waes’. Het was sterk hoe ze niet plooiden voor de terroristen. Er is nu kritiek gekomen op hun vader Geert.

Na het einde van ‘Kamp Waes’ stond de familie van de kandidaten hen op te wachten aan het basiskamp in Elsenborn. Ook de vader van Kaat en Dries was aanwezig. Hij omhelsde zijn dochter innig en vroeg hij zich dit voor elkaar gekregen heeft? 

Daarna stapte hij naar zijn zoon Dries. Papa Geert nam hem ook goed vast. “Goed gedaan, jongen”, zei hij. Het levert Geert heel wat kritiek op.

Reacties
Er komen veel reacties. “Hij gelooft niet in zijn eigen dochter”, klinkt het. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws. “Het is degoutant.”

Geert wil dat wil even corrigeren.“Je zit er helemaal naast met je conclusie. Ik heb bij de aankomst net hetzelfde gezegd tegen Dries als tegen Kaat: eerst gefeliciteerd, dan gepolst hoe het met hen ging (fysisch en mentaal) en tenslotte gevraagd hoe ze het geflikt hadden.” 

“Altijd gevaarlijk om conclusie te maken op basis van wat je ziet op tv, want dat is maar een fractie van de realiteit. Mijn conclusie: proficiat en respect aan alle vijf!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.