Kristof uit 'Big Brother' heeft duidelijke mening over vriendin Sharon in 'Junior op zoek naar de liefde'
COS
Kristof uit 'Big Brother' heeft duidelijke mening over vriendin Sharon in 'Junior op zoek naar de liefde'
Foto: Instagram @swakke_timmermans

De 'Big Brother'-kijker zal dinsdag in 'Junior op zoek naar de liefde' een bekend gezicht gespot hebben. Sharon Reynaerts verschijnt als een van de gegadigde dames.

Sharon Reynaerts kennen we vooral als de ex-vriendin, maar intussen al terug de vriendin van Kristof Timmermans uit 'Big Brother'. Enkele maanden voor het programma gingen ze uit elkaar, maar tijdens het programma zochten ze weer contact.

Intussen wonen Kristof en Sharon opnieuw samen en wat doe je dan samen op een dinsdagavond? Kijken naar hoe Sharon enkele maanden geleden het hart van Junior Planckaert probeert te veroveren. Dat documenteerde Kristof 'Swakke' Timmermans graag op Instagram Stories.

Hij geeft ook wat meer uitleg: "Sharon heeft in januari meegedaan aan een tv-programma om liefde te zoeken. We waren toen al even niet meer samen. Dus heb daar geen enkel probleem mee", verduidelijkt Kristof op Instagram Stories.

"Wel heel leuke timing dat het deze periode op de buis komt. Kunnen we er beter eens goed mee lachen", besluit Kristof die nu al bijna een maand herenigd is met zijn grote liefde.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.