Dagelijkse Kost 🎥 Jeroen Meus begaat pijnlijke blunder in’ Dagelijkse Kost’ en stelt teleur
PMN
🎥 Jeroen Meus begaat pijnlijke blunder in’ Dagelijkse Kost’ en stelt teleur
Foto: VRT1

Jeroen Meus start morgen aan een nieuwe week van ‘Dagelijkse Kost. Het is weer uitkijken naar zijn lekkere gerechten. Jeroen heeft wel een pijnlijke blunder begaan.

Jeroen Meus begint morgen aan een nieuwe week van zijn populaire kookprogramma 'Dagelijkse Kost', waarin hij weer heerlijke gerechten zal bereiden.

De tv-bekende kok heeft een pijnlijke blunder begaan. Op vrijdag stond er een speciaal gerecht gepland voor een kijker, maar Jeroen las haar mail niet goed en maakte iets totaal anders.

Het was tijdens het lezen van de mail van kijker Kristel dat Jeroen zich realiseerde dat er iets helemaal misgegaan was.
(Lees verder onder de foto)

Met een verontschuldigende toon gaf hij toe: "Ah, oei. Dat heb ik niet goed gelezen. Sorry."

"Ik dacht dat je vroeg naar een gebak met rozijnen, gevuld met pudding of slagroom. En ik heb een soes bedacht met 'rum raisin' pudding, afgewerkt met een heerlijke mokkasaus."

Maar tot Jeroen's grote verrassing was dat helemaal niet wat de kijker in gedachten had.

Ze was op zoek naar een recept genaamd 'vliegende schotel'. Jeroen wist echter niet wat dit gerecht was en beloofde om het op te zoeken. 

Tegen de tijd dat Jeroen de kans kreeg om het gerecht op te zoeken, hadden zijn fans dit al voor hem gedaan.
(Lees verder onder de foto)

Dagelijkse Kost - Jeroen Meus
VRT1

Ze ontdekten dat een 'vliegende schotel' een grote ronde koffiekoek is, lichtjes platgedrukt, met rozijnen en gevuld met pudding.

Helaas voor kijker Kristel was het teleurstellend om te horen dat Jeroen niet bekend was met het gerecht waarnaar ze op zoek was.

Ze had gehoopt dat hij haar kon helpen om dit bijzondere recept na te maken. "Jammer dat Jeroen het gerecht dat ik zoek niet kent", reageert ze.

Hoewel Jeroen Meus een geweldige kok is en bekend staat om zijn verrukkelijke maaltijden, bewijst dit incident dat zelfs de beste wel eens een foutje kan maken.

Gelukkig is er altijd ruimte voor herstel en we weten zeker dat Jeroen zijn fans binnenkort zal verrassen met een ander overheerlijk gerecht.

Tot die tijd blijven we genieten van zijn Dagelijkse Kost en kijken we uit naar wat hij voor ons in petto heeft.

Meer nieuws

Meer nieuws

.