Iedereen is hetzelfde opgevallen bij Fly na aflevering van zondagavond van ‘Kamp Waes’
PMN
Iedereen is hetzelfde opgevallen bij Fly na aflevering van zondagavond van ‘Kamp Waes’
Foto: VRT1

Zondagavond zagen we een nieuwe aflevering van ‘Kamp Waes’. Je kan het allemaal bekijken bij VRT1. De kandidaten worden serieus getest door de Special Forces.

De kandidaten geven steeds het beste van zichzelf. Alleen is dat niet genoeg. Dat bleek zondagavond zo te zijn voor Julien, Emma en Youssef. Voor hen eindigde het avontuur.

Julien trok in de donkere tunnels van het Fort Dave aan de alarmbel door ‘no play’ te roepen. Hij was volledig in paniek geraakt. Meteen doken de Special Forces de donkere tunnels in op zoek naar hem.

Youssef scheurde zijn ligamenten en mocht niet meer verder voor zijn eigen veiligheid. Emma liep totaal verloren in de Tender Feet. Ze kon onmogelijk nog binnen tijd de proef tot een einde brengen.

Fly bracht haar, samen met Tom Waes, het slechte nieuws. “Je gaat onmogelijk nog binnen tijd binnengeraken”, zei Fly haar. “Het zou niet correct zijn van ons om je nu nog een hele nacht te laten rondlopen.”

Het is immers een parcours waar je je ook nog eens kan blesseren. “Mag ik je badge nemen”, vroeg Fly aan Emma. “Je gaat mij ook geen pijn doen?”

De kijkers van ‘Kamp Waes’ hun hart brak bij de exit van Emma en tonen heel veel sympathie voor Fly. “Wat is dat een lieve man”, luidt het.

“Hij is altijd paraat om de kandidaten te helpen en moed in te spreken. Een schitterende persoon!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.