Aster Nzeyimana moet vernietigende kritiek slikken: Fans massaal in de bres voor sportanker
COS
Aster Nzeyimana moet vernietigende kritiek slikken: Fans massaal in de bres voor sportanker
Foto: VRT

Aster Nzeyimana kennen we natuurlijk als sportanker bij de VRT. Vanaf zaterdag 4 februari zal hij naast Siska Schoeters het gloednieuwe 'The Greatest Dancer' presenteren.

Aster Nzeyimana mocht zaterdag op de eerste 'Kastaars!' een prijs uitreiken. Het sportanker droeg een zwart kostuum en werkte zijn look af met juwelen: een opvallende halsketting en een heleboel ringen.

De outfit valt niet bij iedereen in de smaak. "Gay, biseksueel of badjas meegenomen naar deze dwaze show", klinkt het op Twitter.  "Een trut, een homofobe of gewoon te veel tijd om kinderachtig te doen", reageert iemand.

"Sportanker van de VRT", schrijft nog een verontwaardigde kijker bij een foto van Aster. Meer dan honderd reacties lokt de Tweet uit. Iedereen neemt het op voor Aster. "Et alors?" en "Wat is uw punt", lezen we.

"Ziet er kei goed uit", klinkt het. "Heeft een geweldige stijl, hè? Ja, vind ik ook!", reageert iemand anders gevat. "Als sportanker altijd vakkundig in staat om het sportnieuws positief en goedgemutst te brengen. En nu dus ook klassevol poseren. In een stijlvol pak. You rock Aster!", laat iemand weten.

https://twitter.com/justkeeprobbing/status/1620109299216433152

https://twitter.com/HannanDeVos/status/1620056785171382279

https://twitter.com/bachrouriamir/status/1620204351720488965

Meer nieuws

Meer nieuws

.