Sarah van Soelen op grote leugen betrapt: "In september nog in de kliniek"
COS
Sarah van Soelen op grote leugen betrapt: "In september nog in de kliniek"
Foto: Instagram @sarahvansoelen

Sarah van Soelen leerden we in 2021 kennen als de nieuwe vlam van André Hazes. Inmiddels heeft ze alweer plaats moeten ruimen.

Sarah van Soelen maakte er tijdens haar relatie met André Hazes geen geheim van vroeger een alcohol- en drugsprobleem te hebben gehad. Vorige week bereikte Sarah een grote mijlpaal. Ze is naar eigen zeggen twee jaar "clean en sober".

"Ik ben erg trots op mezelf dat ik er geen moment aan gedacht heb om weer te gaan drinken of gebruiken", schreef Sarah vorige week op Instagram Stories. "Ondanks dat het een bewogen jaar is geweest, ben ik niet teruggevallen en ben ik er alleen maar sterker uitgekomen. Tot zover dus erg trots op mezelf."

Als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven, dan lijkt Sarah zichzelf en haar volgers voor te liegen. "Ik zag dat ze zich opwerpt als guru, maar de meid lag in september nog te bibberen in de kliniek", zegt Yvonne op Instagram Stories.

Hoewel de entourage van André Hazes volhoudt dat de zanger aan een mentale burn-out lijdt, is Yvonne ervan overtuigd dat André en zijn toenmalige vriendin (opnieuw) werden opgenomen omwille van een verslavingsproblematiek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.