"Kim Kardashian en Kris Jenner hebben sekstapes zelf gelekt"
COS

Kim Kardashian en haar familie hebben met 'The Kardashians' opnieuw een realityreeks nadat 'Keeping Up With The Kardashians' in 2021 tot een einde kwam. 

'Keeping Up With The Kardashians' werd gelanceerd kort nadat de sekstapes van Kim Kardashian uitlekten. Onlangs werd Kim opnieuw geconfronteerd met haar sekstapes toen bleek dat er een tweede deel dreigde uit te lekken. Kanye West voorkwam dat.

Ray J, Kims ex met wie ze de sekstapes opnam, klapt nu uit de biecht. Dat doet hij nadat hij in het oog van de storm belandde door het vermeende tweede deel van de sekstapes. In een interview met Daily Mail vertelt Ray J dat hij de tapes nooit zelf lekte. Volgens hem hadden Kim en Kris Jenner de touwtjes in handen.

"Het was Kim die ze bij haar thuis had. Ze zaten in een schoendoos van Nike onder haar bed", citeert Pop Crave Ray J. "Ik pitchte haar ooit het idee (om ze naar buiten te brengen, red.), om te lachen, maar ze sprong er meteen op, sprak met haar moeder en vanaf dan was het uit mijn handen."

https://twitter.com/PopCrave/status/1521881432423026689

Meer nieuws

Meer nieuws

.