Jada Borsato neemt besluit over relatie met Roeland: "Belangrijk elkaar vrij te laten"
COS
Jada Borsato neemt besluit over relatie met Roeland: "Belangrijk elkaar vrij te laten"
Foto: Instagram @jadaborsato

Jada Borsato beleeft samen met haar gezin moeilijke tijden. Vader Marco Borsato wordt immers beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Bij wie Jada Borsato altijd terecht kan met haar gevoelens, is haar vriend Roeland Beelen. Jada en Roeland zijn al meer dan zeven jaar samen. Ze leerden elkaar kennen nadat Roeland in 2012 deelnam aan 'The Voice Kids' en in team Marco Borsato belandde.

"We delen dezelfde interesses, muziek en acteren", vertelt Jada aan Story. "Dat is de grootste reden dat het goed klikt. We wonen nog niet samen", zegt Jada. En dat gaat voorlopig ook niet gebeuren.

"We zitten allebei in een fase in ons leven dat we het niet per se nodig vinden", zegt Jada. "Ik denk dat het op onze leeftijd gezond is dat we ons eigen ding doen. Het is belangrijk elkaar vrij te laten en om eerlijk te zijn." 

Roeland is aan het studeren en Jada probeert haar carrière op te bouwen. Acteren kan ze al van haar to do-lijstje schrappen (Jada acteert in 'GTST', red.), maar ook haar zangcarrière wil ze lanceren. "Ik ga binnenkort de studio in om Nederlandse popmuziek te maken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.