Zanger Steve Tielens verrast met nieuwe show: Grote namen delen het podium met hem
WVDS
Zanger Steve Tielens verrast met nieuwe show: Grote namen delen het podium met hem
Foto: Steve Tielens

Een muzikale sensatie start dit weekend! Vlaamse zanger Steve Tielens presenteert namelijk zijn gloednieuwe show: "Anders & Dichtbij".

Steve, de geliefde Boomse entertainer, heeft opnieuw zijn muzikale knowhow en creatieve geest gebruikt om een show vol verrassingen samen te stellen. Begeleid door zowel piano als gitaar, zal Steve Vlaamse en Nederlandse klassiekers in een modern jasje tot leven brengen. 

Maar dat is nog niet alles, in "Anders & Dichtbij" wordt Steve vergezeld door diverse gastartiesten/muzikanten. Onder meer Wendy Van Wanten, Salim Seghers, Filip D’haeze en Llani delen het podium met hem. 

Samen zullen zij zorgen voor een onvergetelijke muzikale beleving. Bovendien heeft Steve zangeres Vanessa, bekend van Starstruck ook uitgenodigd voor zijn nieuwe show. 

Verwacht je bij de show "Steve Tielens: Anders & Dichtbij" ook aan een visuele traktatie van bijpassende acts. Een waar feest voor alle zintuigen dus!

De première van deze nieuwe show zal plaatsvinden op zondag 28 januari 2024 om 14 uur in CC De Steiger in Boom. In het prachtige kader van dit cultuurcentrum zal de pur sang entertainer zijn nieuwste creatie voor het eerst aan het grote publiek tonen, zoals alleen Steve dat kan.

Voor slechts 22 euro kun je er bij zijn in het Boomse cultuurcentrum en genieten van wat zonder twijfel een onvergetelijke ervaring zal zijn. Alle informatie en tickets vind je hier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.