Wow! Koen Wauters komt met verrassing van formaat na stormloop voor tickets
STG
Wow! Koen Wauters komt met verrassing van formaat na stormloop voor tickets
Foto: Play4

Donderdagochtend was het eindelijk zover. Heel wat fans kijken er al de hele week naar uit. Nog geen uur na de start van de ticketverkoop moeten de broers Wauters noodgedwongen ingrijpen.

Koen en Kris Wauters kondigden vorige week donderdag geweldig nieuws aan. Volgend jaar staan de broers weer samen in de grootste muziektempel van ons land. Het is al van 2017 geleden dat de groep nog in het Antwerpse Sportpaleis stond.

Op verschillende plaatsen doorheen Vlaanderen dook de voorbije weken het mysterieuze getal '125' op. Een getal dat alles te maken had met de nieuwste stunt van Clouseau. De broers kondigen een nieuw concert aan in het Sportpaleis van Antwerpen. De groep bestaat binnenkort veertig jaar en dat moet gevierd worden.

De tickets vlogen de deur uit, waardoor Koen en Kris maar liefst vijf extra data hebben toegevoegd. Niet enkel op 20 december, maar ook op 21, 23, 27, 28 & 30 december 2024 zullen Koen en Kris in het Sportpaleis staan. Intussen zijn ook de negende en tiende show in verkoop. Dat laat Koen net weten bij Ann & Daan op Radio 2. Tickets zijn te koop via sportpaleis.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.