Ongelofelijk wat Matteo Simoni meemaakt: "De grootste ster ter wereld tegengekomen"
LHX
Ongelofelijk wat Matteo Simoni meemaakt: "De grootste ster ter wereld tegengekomen"
Foto: Photo News

Als hij niet aan het acteren is, gaat Matteo Simoni graag surfen. Zijn favoriete plek daarvoor is Costa Rica.

Om de zoveel jaar probeert Matteo Simoni naar Costa Rica te gaan voor een surfvakantie. "Het is echt een paradijs op aarde", zegt hij in 'Vrede op aarde'.

Dat het een populaire bestemming is, blijkt ook uit een bijzondere anekdote. "Ik ben daar de grootste ster ter wereld tegengekomen", vertelt hij. "Beyoncé. Echt waar"

"We zaten in een sushitent te eten met drie gezinnen, allemaal Belgen. En ineens kom Jay-Z binnen. Hij loopt naar een tafel, en we denken: nu moet de Queen toch binnenkomen. Dus we keken naar de ingang, maar ze kwam niet binnen."

"Na een uur bleek dat ze langs achteren was binnengeslopen en al naast Jay-Z zat." Matteo's gezelschap vroeg om een foto, maar dat mocht niet van de security die rond haar tafel stond. 

"We dachten: zolang zij blijven zitten, blijven wij ook zitten. Misschien gebeurt er iets. En effectief, er gebeurde een wonder."

Op een gegeven moment ging Matteo's vriendin naar het toilet en liep hun dochtertje Giulia achter haar aan. Beyoncé's tafel stond dicht bij het toilet, en liep Giulia ernaartoe.

"Ze stopte voor Beyoncé en Jay-Z en stond naar hen te kijken vanop een halve meter. Ik, als fiere papa, liep naar de tafel. 'Excuse me, I'm sorry. Have a good meal.' 'No worries', zei Beyoncé. Ze gaf haar nog een kusje."

Meer nieuws

Meer nieuws

.