Oeps: Mathieu Terryn blundert live op televisie
LHX
Oeps: Mathieu Terryn blundert live op televisie
Foto: VTM

Mathieu Terryn is niet alleen zanger van Bazart, hij is ook regelmatig op televisie te zien. Zo presenteert hij momenteel, samen met Bockie De Repper, het VTM-programma 'Snackmasters'.

Donderdagavond was Mathieu Terryn te gast in 'De tafel van Gert'. Daar blikte hij vooruit op het Bazart-concert in het Sportpaleis op 23 december. 

Presentator Gert Verhulst probeerde hem alvast wat meer informatie te ontfutselen. Mét succes. "Komt er een kerstsingle? Dat zou wel nog een idee zijn, hé", vraagt hij Mathieu.

"Dat is een goed idee. Er komt wel een nieuwe single met kerst...", begint Mathieu, maar dan aarzelt hij. "Ik weet eigenlijk niet of ik dat al mag zeggen", vervolgt hij, zichtbaar ongemakkelijk.

Toch stop hij daar niet. "Er komt nog een heel gebeuren rond en we gaan met de Warmste Week van alles doen", verklapt hij ook. De naam van de single houdt hij wel nog geheim. "Het moest eigenlijk een verrassing zijn."

Hij geeft toe dat de grootse plannen die ze hebben een beetje buiten hun comfortzone liggen, maar beseft dan alwéér dat hij te veel aan het prijsgeven is. "Ik ben te ver aan het gaan, ik ga mijn mond moeten houden", klinkt het. "Ga jij vaak naar de kapper, Gert?", probeert hij de aandacht af te leiden.

Voor het Sportpaleisconcert zijn er trouwens nog steeds tickets beschikbaar. Het belooft een onvergetelijke avond te worden met heel wat bijzondere gasten. Zo zullen ook Guusje, Pommelien Thijs, Merol en Noordkaap op het podium staan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.