Matteo Simoni doet ongelofelijk gênante bekentenis
LHX
Matteo Simoni doet ongelofelijk gênante bekentenis
Foto: Photo News

In 'Sergio over de grens' is deze week Matteo Simoni te gast. Hij trekt met Sergio Herman naar Costa Rica voor een culinair avontuur.

Matteo Simoni toont zich van zijn meest openhartige kant in 'Sergio over de grens'. Zo praat hij voor het eerst over zijn druggebruik in het verleden.

De oorzaak daarvan was het overlijden van zijn broer Rafaël. Matteo was amper 16 jaar toen het gebeurde en begon veel uit te gaan, met alle gevolgen van dien.

(Lees verder onder de post.)

Daarnaast vertelt hij ook een iets luchtiger verhaal, over het begin van zijn acteercarrière. Als kind was hij al enorme fan van veel Vlaamse acteurs.

"Ik had vroeger een boekje. Altijd als ik ergens kwam en ik zag een BV, dan vroeg ik een handtekening", vertelt hij aan Sergio Herman. "Ik heb foto's met alle Kampioenen."

Toen hij eenmaal besloot om acteur te worden, deed hij audities in alle soaps: 'Spring', 'Familie', 'Thuis'... Helaas was dat nooit een succes. "Ik was nog te jong. Ik klonk toen héél Limburgs."

Eén van die audities is hem enorm bijgebleven. "Ik moest spelen dat ik voor de eerste keer met een meisje naar bed ging. Er stond vier man voor mij. Ik speelde dat ik onhandig mijn broek uittrok, maar hield mijn onderbroek nog aan."

"Ik zag dat er raar gereageerd werd", herinnert hij zich. "Toen zag ik dat mijn jos door de gleuf van mijn onderbroek hing. En ik maar doorspelen." Uiteindelijk liep het toch goed af: hij kreeg de rol!

Meer nieuws

Meer nieuws

.