Hugo zag dit niet aankomen na aankondiging van zijn groot nieuws
PMN
Hugo zag dit niet aankomen na aankondiging van zijn groot nieuws
Foto: VRT 1

Hugo zien we momenteel in de musical ‘Red Star Line’. Het is een musical van Studio 100. Hugo speelt daar de rol van Odilon.

Hugo heeft afgelopen week groot nieuws aangekondigd. Naast zijn optredens in de Studio 100-musical 'Red Star Line' heeft Hugo zijn eerste solo-album uitgebracht én vierde hij zijn 76ste verjaardag.

De aankondiging heeft voor een enorme respons gezorgd en Hugo was duidelijk verrast door alle reacties. Hij is er heel erg blij mee.

Op Instagram bedankt hij zijn fans voor alle lieve verjaardagswensen en berichten.
(Lees verder onder de foto)

"In de huid van Odilon werd ik gisteren extra in de watten gelegd, maar ik ben vooral bijzonder blij met de vele warme reacties op mijn aankomende album. Merci!!", aldus Hugo.

De musical ‘Red Star Line’ is een productie van Studio 100. In de musical speelt Hugo de rol van Odilon.

Naast zijn werk in de musical heeft Hugo zijn debuutalbum uitgebracht. Fans hebben enthousiast gereageerd op het nieuws en kunnen niet wachten om het album te beluisteren.

Ook vierde Hugo afgelopen week zijn 76ste verjaardag. Hij straalt nog steeds op het podium en geniet hij van het artiestenleven.

Zijn fans hebben massaal hun felicitaties gestuurd en Hugo heeft laten weten dat hij erg dankbaar is voor alle warme reacties.

Meer nieuws

Meer nieuws

.